Cukkíniből spagetti? Naná!

Cukkíniből spagetti? Naná!

Nem pont spagetti, inkább szélesmetélt, a lényeg ugyanaz, rendkívül könnyű és finom alap, mentes és szénhidrátmegvonással élő étrendek egyik csúcsa, most szezonban!

Óriási cukkíni kell hozzá és egy zöldséghámozó. A cukkínit körbe-körbe a magokig hámozom. A magos maradékot szeletelve ki lehet rántani, nem szabad kidodni. 

Az így keletlezett csíkokat lehet tésztaként kezelni, a linken található számtalan spagetti recept mind tökéletes lesz hozzá. A cukkínicsíkokat pár perc blansírozás, vagy zsiradékon pirítás után már lehet tálalni, fölösleges főzögetni.

A képen paradicsommal, reszelt sajttal és friss mentával. Imádom mentával, másik tökéletes fűszere pedig a zsálya. 

 

 

 

 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.04.22

Ha komolyan gondolod és egy szakácskönyvet akarsz: az Ezüst Kanál

Úgy 20 éve vettem a sajátom, a Váncsák mellett ez az egyik olyan szakácskönyvem a közel százdarabos gyűjteményben, amit tényleg használok, most egy barátnőm és szuperolvasónk megvette az angol kiadást, és ennél többet nem is tehetett volna a konyhájáért.

  • 2022.04.21

Mutass jó olcsó terméket: Tescós spagettik

Sorozatunkban jó ár és érték arányú termékeket vadászunk. Márkásat, sajátmárkásat, ami akad. Nem akciós termékek, hanem amennyire az infláció és az árufluktuáció engedi, állandóan készleten lévő, állandó áras termékek.