• Címkék:
  • tej

Jó bolti tej kéne? Mutatjuk!

Jó bolti tej kéne? Mutatjuk!

Aki a népesség genetikailag szerencsés, a túlélés érdekében mutáns részéhez tartozik, és a legnagyobb szív-, és bélnyugalommal iszik meg pohárnyi tejeket, hát ők sincsenek könnyű helyzetben. Mert nincs jó tej. Vagy falusi vagy, és a szomszédban lakik egy megfelelően etetett jersey tehénke, vagy leszoksz a tejivásról, mert nem jó az íze. Mi most megtaláltuk a legfinomabbat és egy finomat a bolti választékban.

 Itt pedig recepteket találsz a jó tejedhez.

A két tej közül az osztrák az Aldiban, a magyar többfelé kapható. Mindkettő 3% feletti zsírtartalmú, az Aldis nagyságrendekkel finomabb, de a másik is kellemes ízű, szuper joghurt készült mindkettőből, így. 

Olcsónak nem olcsók, 399 (Aldis) és 539 (magyar bio) forint. 

 

 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.04.22

Ha komolyan gondolod és egy szakácskönyvet akarsz: az Ezüst Kanál

Úgy 20 éve vettem a sajátom, a Váncsák mellett ez az egyik olyan szakácskönyvem a közel százdarabos gyűjteményben, amit tényleg használok, most egy barátnőm és szuperolvasónk megvette az angol kiadást, és ennél többet nem is tehetett volna a konyhájáért.

  • 2022.04.21

Mutass jó olcsó terméket: Tescós spagettik

Sorozatunkban jó ár és érték arányú termékeket vadászunk. Márkásat, sajátmárkásat, ami akad. Nem akciós termékek, hanem amennyire az infláció és az árufluktuáció engedi, állandóan készleten lévő, állandó áras termékek.