Mire jó még a pattogatott kukorica?

Mire jó még a pattogatott kukorica?

Gluténmentes betét krémlevesekbe, édességekbe ropogós réteg, a pattogatott kukorica sokkal többet tud annál, hogy magában megegyük. 

A mikrós, papírzacskóban kapható változat elkészítése nevetségesen egyszerű és jobb mint számtalan késztermék. 

Krémlevesbe

Ha kell a levesre egy kis roppanás, vagy egyszerű levesbetét, a sima sós pattogatott kukorica tökéletesen megfelel.

Édes krémekre

Pontosan, mint a krémleves esetében, a pattogatott kukorica egy kis ropogást, édes krémek esetében pedig egy kis sós ellensúlyt is ad. A képen csokoládékrémmel. 

Aki tovább akarja fokozni az ízeket, így tudja karamellréteggel gazdagítani a pattogatott kukoricát.:

 

  • 2021.02.25

Proli aki párizsit eszik?

Járjuk körbe a kérdést komolyan, mert a helyesírást se azért őrizgetjük, mert elment az eszünk, hanem különben nem értenénk meg mit akar a másik. Így van ez a nyelvvel is, ha valaki helytelenül használ egy kifejezést, azt félreértik, vagy hülyének nézik. Ez állatok között a tévesen kommunikáló egyed életébe kerülhet, úgyhogy több komolyságot.

  • 2021.02.24

Krumplis tészta nagyon újragondolva

Burgonya, barnított vaj, tészta -lasagne, vagy lebbencs- és kész a hóvégi, szerethető és spórolós főétel.

  • 2021.02.24

Rizs chips olcsón, olaj nékül

A riszből készült chipsek meghökkentően drágák, de ezeket otthon is el lehet készíteni és aki még olajat sem akar látni rajta, az se baj.