Mire jó még a pattogatott kukorica?

Mire jó még a pattogatott kukorica?

Gluténmentes betét krémlevesekbe, édességekbe ropogós réteg, a pattogatott kukorica sokkal többet tud annál, hogy magában megegyük. 

A mikrós, papírzacskóban kapható változat elkészítése nevetségesen egyszerű és jobb mint számtalan késztermék. 

Krémlevesbe

Ha kell a levesre egy kis roppanás, vagy egyszerű levesbetét, a sima sós pattogatott kukorica tökéletesen megfelel.

Édes krémekre

Pontosan, mint a krémleves esetében, a pattogatott kukorica egy kis ropogást, édes krémek esetében pedig egy kis sós ellensúlyt is ad. A képen csokoládékrémmel. 

Aki tovább akarja fokozni az ízeket, így tudja karamellréteggel gazdagítani a pattogatott kukoricát.:

 

  • 2020.12.05

Gyümölcshab készítése

Nem egy rakétatudomány, jól megválasztott alapanyaggal mégis elég népszerű a gyümölcshab, akár ünnepi asztalra is oda lehet rakni.

  • 2020.12.04

Ne becsüld le a laskagombát, csodás alapanyag!

A legkönnyebben beszerezhető gombák közé tartozik a laska, és rugalmas állaga, finom íze sok lehetőséget ad az elkészítésére. 

  • 2020.12.03

Miért nem eszünk gyümölcsöt desszertnek?

Tulajdonképpen mindegy ki miért nem, csak gondoltam szólok, van ez a lehetőség, éljetek vele, főleg a nagy hajtásban jó szolgálatot tesz néhány pikánsabb ízű gyümölcs kicsumázva, felszeletelve, étkezés után, bejgli helyett.