Mit tudnak a legolcsóbb tormák?

Mit tudnak a legolcsóbb tormák?

Összeszedtük a legolcsóbbakat, és megnéztük miből vannak, és milyen az ízük. Dráma nincs, jó hír van.

Aldiból 2 termék, Tesco és Lidl, mind 1400-1500 forint körüli áron kapható, pici kiszerelésben, ezek az azonos mutatók.

Mennyi benne a torma?

Tesco vezet 54%, Aldi csipős 52, csemege 50, Lidl 40%

Adalékanyagok

A tescósban sűrítőanyagok vannak, a többi a sűrítőanyagok mellett tartalmaznak tartósítószert is, kétfélét (nátrium-metabiszulfit, kálium-szorbát)

Hazafiság

A tescós eredete ismeretlen, a többi mind hazai.

Íz

Mind korrekt módon felmászik az orrba, még az Aldis csemege is. Nincsenek drámai eltérések, a Lidl Hazánk kincsei torma a legkarakteresebb, és ebben nincs egyedül tejsavópor/tejfehérje, de tejszármazékot ez is tartalmazhat.

A tartósítószer-mentesség a Tesco felé húz, de akinek meg az egyértelműen hazai termék a legfontosabb, ott a másik három.

A torma tavaly 1500-2000 forint körüli áron mozgott a piacokon tavasszal, most inkább 2000 körül kapható, de még így is megéri magatoknak reszelni, hiszen akkor nem lesz felesben vízzel és adalékokkal felütve, és az üveget, cimkét is megspóroljátok. 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.04.22

Ha komolyan gondolod és egy szakácskönyvet akarsz: az Ezüst Kanál

Úgy 20 éve vettem a sajátom, a Váncsák mellett ez az egyik olyan szakácskönyvem a közel százdarabos gyűjteményben, amit tényleg használok, most egy barátnőm és szuperolvasónk megvette az angol kiadást, és ennél többet nem is tehetett volna a konyhájáért.

  • 2022.04.21

Mutass jó olcsó terméket: Tescós spagettik

Sorozatunkban jó ár és érték arányú termékeket vadászunk. Márkásat, sajátmárkásat, ami akad. Nem akciós termékek, hanem amennyire az infláció és az árufluktuáció engedi, állandóan készleten lévő, állandó áras termékek.