Sorozatunk többi részét itt találod.
Egy jó szardíniában rengeteg lehetőség van, és munka sincs vele. A jót így tudod kiválasztani, és ha többet akarsz kihozni belőle, mint kenyérrel tunkolni a konyhapultnál állva, arra is vannak lehetőségek.
Receptek a linkeken.
A nem kell semmit főzni alap: szardíniakrém
A linken lévő leíráson túl ez is mind működik. Törd össze a konvervet (ha extra szűz olajosat vettél, az olajjal együtt) és keverd ki az alábbiakkal, a lényeg, hogy valami savas mindig legyen mellette:
- finomra vágott petrezselyem+citromhéj+citromlé
- csili+mascarpone
- paradicsom+fokhagyma
- mustár
- kapor+citromlé
- újhagyma+citromlé
A másik nem kell semmit főzni alap: extrás szendvicske, a linken kosárkával, de teheted rozskenyérre is
Ezekhez a receptekhez kell egy kicsit főzni, nem sokat, nagyon alaptörténetek.:
Rizzsel és sárgaborsóval
Fasírt
Tésztasaláta
Paradicsomos tészta
Lencsével és majonézzel
Rizssaláta