Hogyan úszhatjuk meg a zoknipárosítás nyűgjét?

Hogyan úszhatjuk meg a zoknipárosítás nyűgjét?

Minél nagyobb létszámú a háztartás, annál nehezebb dolgunk van, de próbálkozni attól még lehet.

Egyáltalán nem vagyok hajlandó zoknikat párosítani. Semennyire. Ha felemás zokniban nyunyizom a kiskutyám a zoknipárosítási idő alatt, akkor is többet megy előre az életünk, így a zoknipárosítás velem nem fordulhat elő, nem is szokott, inkább vennék fel felemás zoknit, de az alábbi módszerek aktív alkalmazása miatt az nem fordul elő. A zoknipárosítást a láthatatlan munkák legértelmetlenebbjének tartom és szeretném felszabadítani ettől a sporttársakat is.

Persze értem, ha valaki a zoknijain keresztül gyakorolja az önkifejezést, csak ezt ne az én négy falam között csinálja. Ha ilyen emberrel él együtt a kedves olvasó, így járt, sztrájkoljon, vagy párosíthatja a zoknikat, vagy fűzze be a takarítónőt erre a feladatra, máshogy nem menekülhet.

Mindenki ugyanabban jár

Ha a háztartásban a lábak mérete nem tér el drasztikusan, teljesen egyforma zoknikat kell venni, mindig, és ezeket egyszerre használni, így nagyjából egyszerre kopnak.

Esetleg a sportzoknik lóghatnak ki a sorból, azok legyenek fehérek, vagy világosszürkék, és így a zoknisereget fantasztikusan lehet bálában kezelni. 

Mindenki más színűben jár

Nem elítélhető, ha egy akár kétfős háztartásban az egyik személy 38, a másik 46-os lábbal rendelkezik, ilyen esetben okozhat problémákat ha minden zokni egyforma színű. Ilyenkor az egyik tolja feketében, a másik mintásban, vagy feketében és szürkében, vagy amilyen színeket akarnak, ez már mindegy.

 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.07.29

Egy nagymama házirendje, amivel nálad is rend lesz

Tiszta udvar, rendes ház, de rendes lakás, boldog otthon!

  • 2022.04.29

Hogyan mossam ki a csomózott kötőféket?

Ha olyan ostoba, vagy olyan kiváló ízlésű vagy, mint én, és a sötét színű lovadra világos csomózottat használsz, egy napon ott állsz egy nagyon undorító csomó kötéllel, amin a mosógép nem segít. Valami más igen.