Nagyszemű kötött sál extrázása gyöngyökkel

Nagyszemű kötött sál extrázása gyöngyökkel

Divat a kötött, mutatjuk a kézzel könnyen elkészíthető csodákat. 

Adott ez az ujjal kötött sál, így készült.:

Ezt lehet tovább építeni, például ezekkel a lomipiacon vásárolt nyakláncból kibontott, színben nagyon is passzoló gyöngyökkel.:

 

A nyakláncot lebontom, a gyöngyöket a kötés szemei közé varrom egyenletesen elszórva, akár duplán, triplán is lehet venni a gyöngyöket, úgy haladósabb. 

 

2021-es trendek:

 

  • 2021.02.24

Működik a súlyozott takaró?

Sokunknak van gyerekkori emléke tízkilós dunyhákban elköltött nagy szunyákról, és sokan láttuk az életrajzi filmet Temple Gradinról, és még többen forgolódunk éjszaka, így a súlyozott takaró elve első hallásra vonzónak tűnik. Az áruk viszont elég magas, így utánanéztem van-e hiteles kutatás a témában, és hogyan lehet házilag, olcsón elkészíteni egy ilyen takarót. Új súlyos sorozatunk következik az etikus sikermellény után. 

  • 2021.02.22

Hogyan párosít textileket egy profi?

A környezettudatos szemlélet előtérbe kerülésével a maradékok hasznosítása, a patchwork technika az idei trendek fontos eleme lett. Művelése lehetne egyszerű, de egy jó kombináció összeállítása egyáltalán nem az, ennek alapszabályait mutatjuk be.

  • 2021.02.13

Idei cipődivat: az otthoni, a 90-es évek legalja és a lovaglócsizma

Idén a cipők harmonizálnak a ruhákkal, úgy fogunk az utcán mászkálni, ahogy még otthon is csak a rosszabb napjainkon szoktunk. Jó hír: ha maradtak cipőink az igen ronda kilencvenes évekből, az megint divatba jön, hogy tűnt volna el örökre.