Nagyszemű kötött sál extrázása gyöngyökkel

Nagyszemű kötött sál extrázása gyöngyökkel

Divat a kötött, mutatjuk a kézzel könnyen elkészíthető csodákat. 

Adott ez az ujjal kötött sál, így készült.:

Ezt lehet tovább építeni, például ezekkel a lomipiacon vásárolt nyakláncból kibontott, színben nagyon is passzoló gyöngyökkel.:

 

A nyakláncot lebontom, a gyöngyöket a kötés szemei közé varrom egyenletesen elszórva, akár duplán, triplán is lehet venni a gyöngyöket, úgy haladósabb. 

 

2021-es trendek:

 

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.