Retro strasszkitűző új élete

Retro strasszkitűző új élete

Könnyen és olcsón beszerezhető kiegészítő a strasszokkal kirakott bross, ráadásul sokoldalúan felhasználható. Lomipiacokon, vagy azok online felületein lehet hozzájutni.

Az alap, hogy ruházatra, kihajtóra, pulcsira, gyapjúsálra, gallérra, szövetcsizma szárára, szövetcipő orrára lehet rakni, de jó máshova is. Sőt, jobb. Amivel nem szabad párosítani, az a műszálas és nagyon mintás, színes felületek. Egy ilyen kitűző mérsékelten kifinomultnak mondható, ne halmozzuk a gagyit, ha nem muszáj. Hernyóselyemmel, jó minőségű alapanyagokkal, puha, matt felületeken -flanel, gyaplú, pamut, velúr, bőr- jó minőségű ruhákhoz, kiegészítőkhöz illik, vagy használjunk belőle direkt nagyon sokat, az még megmenti, mint például a műanyag-gyöngyös ékszerek esetében is, ezekhez itt vannak ötletek:

Selyemkarkötő
Táskaékszer
Turbán, vagy sapkadísz

Turbán így készül:

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.