Retro strasszkitűző új élete

Retro strasszkitűző új élete

Könnyen és olcsón beszerezhető kiegészítő a strasszokkal kirakott bross, ráadásul sokoldalúan felhasználható. Lomipiacokon, vagy azok online felületein lehet hozzájutni.

Az alap, hogy ruházatra, kihajtóra, pulcsira, gyapjúsálra, gallérra, szövetcsizma szárára, szövetcipő orrára lehet rakni, de jó máshova is. Sőt, jobb. Amivel nem szabad párosítani, az a műszálas és nagyon mintás, színes felületek. Egy ilyen kitűző mérsékelten kifinomultnak mondható, ne halmozzuk a gagyit, ha nem muszáj. Hernyóselyemmel, jó minőségű alapanyagokkal, puha, matt felületeken -flanel, gyaplú, pamut, velúr, bőr- jó minőségű ruhákhoz, kiegészítőkhöz illik, vagy használjunk belőle direkt nagyon sokat, az még megmenti, mint például a műanyag-gyöngyös ékszerek esetében is, ezekhez itt vannak ötletek:

Selyemkarkötő
Táskaékszer
Turbán, vagy sapkadísz

Turbán így készül:

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.03.20

Itt a harisnyaszezon, mutatjuk, mit vegyél fel!

Bár a harisnyák is rettenetesen drágák lettek, és ezekből esély sincs használt termékek beszerzésére, mégis ez egy költséghatékony módja a tavaszi ruhatár felfrissítésének. Az idei trendek ráadásul szépek és látványosak.