Retro strasszkitűző új élete

Retro strasszkitűző új élete

Könnyen és olcsón beszerezhető kiegészítő a strasszokkal kirakott bross, ráadásul sokoldalúan felhasználható. Lomipiacokon, vagy azok online felületein lehet hozzájutni.

Az alap, hogy ruházatra, kihajtóra, pulcsira, gyapjúsálra, gallérra, szövetcsizma szárára, szövetcipő orrára lehet rakni, de jó máshova is. Sőt, jobb. Amivel nem szabad párosítani, az a műszálas és nagyon mintás, színes felületek. Egy ilyen kitűző mérsékelten kifinomultnak mondható, ne halmozzuk a gagyit, ha nem muszáj. Hernyóselyemmel, jó minőségű alapanyagokkal, puha, matt felületeken -flanel, gyaplú, pamut, velúr, bőr- jó minőségű ruhákhoz, kiegészítőkhöz illik, vagy használjunk belőle direkt nagyon sokat, az még megmenti, mint például a műanyag-gyöngyös ékszerek esetében is, ezekhez itt vannak ötletek:

Selyemkarkötő
Táskaékszer
Turbán, vagy sapkadísz

Turbán így készül:

  • 2021.02.25

Súlyozott takaró 2000 Forintból

Bár a súlyozott takarók hatása egyelőre nem igazolt, egyre több termék található a piacon és nem éppen olcsók, ezért nekiálltunk házilag. 

  • 2021.02.24

Működik a súlyozott takaró?

Sokunknak van gyerekkori emléke tízkilós dunyhákban elköltött nagy szunyákról, és sokan láttuk az életrajzi filmet Temple Gradinról, és még többen forgolódunk éjszaka, így a súlyozott takaró elve első hallásra vonzónak tűnik. Az áruk viszont elég magas, így utánanéztem van-e hiteles kutatás a témában, és hogyan lehet házilag, olcsón elkészíteni egy ilyen takarót. Új súlyos sorozatunk következik az etikus sikermellény után. 

  • 2021.02.22

Hogyan párosít textileket egy profi?

A környezettudatos szemlélet előtérbe kerülésével a maradékok hasznosítása, a patchwork technika az idei trendek fontos eleme lett. Művelése lehetne egyszerű, de egy jó kombináció összeállítása egyáltalán nem az, ennek alapszabályait mutatjuk be.