Vegyél ajándékot lomipiacon!

Vegyél ajándékot lomipiacon!

Szombat-vasárnap még nyitva lesznek a szabadtéri lomipiacok, ahol egyrészt szabad levegőn, másrészt olcsón lehet fantasztikus ajándékokat vásárolni. Összeszedtem a saját kis lomis szerelmeimet és adunk pár tippet, hogy egyáltalán mi az a lom, ami ugyan rosszul néz ki, de van benne lehetőség. A lomis cuccok ráadásul értékmentés, tehát környezettudatos döntés.

Lomi-, és régiségpiacok az egész országban vannak -régiség, lomi, lengyelpiac néven kell keresni-, leghíresebbek talán a kecskeméti, veszprémi és a budaörsi, de mindenki találni fog egyet a közelben, mert általában a termelői piacokra is kitelepülnek árusok és egyes piacokon hétvégéken állandó részlegek foglalkoznak régiségekkel, pl. Bosnyák tér, vagy Lőrinc.

Nippek átalakításra:

Kézműves tányércsodák:

Alapanyagok ékszerhez:

Alapanyagok karácsonyfadíszhez:

Kitűzők:

Ez a kis gyík a hétvégi fogásom, imádnivaló.:
Ha hiányzik egy kő a strasszból, attól se kell megijedni:

 

  • 2022.12.02

Megvan a 2023-as év színe. Neked hogy tetszik?

Neked hogy tetszik az év színe? Viva Magenta a neve!

  • 2022.04.05

Veszettül menő nyakkendők az idei szezonra

2022-ben a csíkos, pláne széles, és egyforma szélesen csíkos, pasztell, és egyszínű nyakkendők vezetik a trendeket, és szerencsére mellettük megférnek a csodás virágosak is. A legszebbeket szemléztük. 

  • 2022.04.03

Menő tavasz turiból: trench és bomber

A tavaszi kabát értelme csekély, most pár hétig lehet benne reggel, esetleg ha hidegebb van, egész nap mutatkozni, és a további 50 hétre megy a szekrénybe. Majd ősszel lehet azon az egyetlenegy napon viselni, ami elválasztja a 20 C fokot az 5 C foktól. Így ez nem feltétlenül az a ruhadarab, amibe érdemes vagyonokat fektetni, irány a turi, ahol az idei trend velünk van.