2021 borzalmas gasztronómiai trendjei

2021 borzalmas gasztronómiai trendjei

Félő, hogy ezek közül több legalább annyira velünk marad, mint a covid.

Salt Bae

Az új évezredet sújtó, kiemelkedő teljesítményt nélkülöző, cserébe jópofa póz és látvány gasztronómiai megfelelője. 

Seltzer

Értem én, hogy minden generációnak kell valami pia, ami csak az övé, aranyosak vagytok és szégyelljétek magatokat hogy ezt a stílustalan és zavaros ízű löttyöt sikerült összehozni. A csomagolás legalább jól néz ki, meg a név is jól hangzik ahogy kimondod, értem én mi számít.

Igyatok inkább pezsgőt!

Vegán nyomás

Mivel 90%-ban nem is csak vegán, hanem teljes értékű növényi étrenden élek, a legnagyobb szívnyugalommal merek beleállni a vegán vonatba, amire már a multik marketingesei is felültek. Hagyjuk már egymást a vegán bőrrel (műanyag), és a vegán tusfürdővel. 

Zacskós baromságok térhódítása

Nem az egyszeri porlevesre gondolok, hanem a technikailag ezekkel egyenértékű, csak millenial-kompatibilisre csomagolt űrételekre. Értem, hogy minden generáció sokkal okosabb akar lenni, mint az előző, pillanatnyilag leboomerezett őskövületek, de az vagy, amit megeszel, és ha szrt eszel, fenyeget a rák, nézz utána a tudományos kutatások között.

Proteintúltolás még mindig

Nem kimondottan tavalyi trend, csak valahogy mégse tud leszakadni az egyszeri, kisportolatlan és lusta halmaz a fehérjediétákról és az ezekkel járó feldolgozott műélelmiszerekről, pedig ezek az étrendek nem fenntarthatók, és egészségmegőrzésre, vonalak megőrzésére sem alkalmasak hosszú távon.

Egyél kevesebbet, akkor lefogysz és bálnamentes leszel 10 év múlva is. 

Növényi húsok mindenhol     

A növényi étrendbe is becsúsztak a feldolgozott rettenetek, amelyek borzalmas ízükkel, és feldolgozott alapanyagaikkal pont ellentétesek a húsmentes életet átgondoltan választó személyek elveivel.

  • 2022.11.24

Szia uram, falu 260 ezer euróért? Érdekel?

Ennyiért Budapesten egy jobb lakást lehet venni.

  • 2022.04.11

Na jó, de mi az a tojás?

Biológiaóra, gyerekek, húsvéti különkiadás.

  • 2022.03.26

Hogyan keressünk elveszett tárgyakat?

Az első és legfontosabb: ne pánikolj!