Miért szar a zene a szoliban?

Miért szar a zene a szoliban?

Most megtudod, miért kell slágereket hallgatnod a szoliban. 

Voltatok már olyan szoliban, ahol Paolo Conte ment? Vagy akkor maradjuk a lakossági technonál, mondjuk Scooter? Vagy akkor legyen fullpop, Beyoncé?

Nem, soha. 

Nem tudom, ki miért jár szoliba az alapvető funkción kívül, a testhelyzetből túl sok megoldás nem adódhat, én például téli kültéri sportolás után átmelegedni. Mire odavergődök, már rég kidübörgött a fülemből az összes hasznos hormon, amiket sport közben termeltem, picit úgy megpihennék, erre úgy ordít a fülembe valami teljesen érdektelen, még táncolhatónak se tűnő zene. És ez így megy 30 éve, akkor a Roxy rádió ment, most a ki tudja milyen. A zeneválasztékkal, és saját zene hallgatásával rendelkező szolikat most ugorjuk át, a lényeg, miért ez a zene kell a szoliba?

Veisz Anikó, a 3G Multimédia Kft. vezető zenei szerkesztője elmondta, hogy a szolgáltatás fiatalossága és dinamikussága megköveteli, hogy csakis a legfrissebb számokban gondolkodjunk, amiket a rádiók az adott időpontban a legtöbbet játszanak.

Hát ennyi, tessék fiatalosnak és dinamikusnak lenni!

 

 

 

 

  • 2022.11.24

Szia uram, falu 260 ezer euróért? Érdekel?

Ennyiért Budapesten egy jobb lakást lehet venni.

  • 2022.04.11

Na jó, de mi az a tojás?

Biológiaóra, gyerekek, húsvéti különkiadás.

  • 2022.03.25

Ész megáll, van amiből a nagyobb kiszerelés drágább!

A váratlan fordulatok nem állnak távol tőlem, de erre még én se számítottam. Mindig nézzétek meg az egységárat. Mindig. Akkor is, ha minden logikának, piacgazdaságnak, józan észnek is ellent mond az aggodalmatok.