Kis vasárnapi dödörgés a Tesco Házhozszállításról

Kis vasárnapi dödörgés a Tesco Házhozszállításról

Nem először jártam meg a nem helyettesített termékkel, de most aztán eléggé megmérgesedtem.

 

Szóval péntek este megrendeltem a Tesco házhozszállítástól, amit akartam. Vasárnapi kiszállítást kértem 11-13 közöttre. Ilyenkor általában az időablak elején szoktak jönni, szóval úgy számoltam, hogy 12 előtt itt lesz, még ebéd előtt, remek. Eddig jó, tényleg megjött. A hiba más volt. Két terméket nem tudott hozni a futár. (Ez nem ritka, előfordulhat simán, hogy a raktárkészlet 2 nap alatt megváltozik. Ezért találták ki a helyettesítő termékeket, amik ugye majdnem olyanok, mint amit rendeltél, csak mondjuk más márka.) Viszont.

Amit rendeltem, de nem kaptam, az egy tanyasi csirke bőségtál volt. Ez egy nagyon jó minőségű friss húsos csomag, általában 2 csirkecomb, 2 szárny, 1-1 hát és mell van benne. Szép és finom. Én úgy szoktam felhasználni, hogy a mellet kifilézem, a husiból valami ragu lesz, a csontja pedig a bőségtál többi elemével együtt leveske.

Na most ez nem volt, és nem helyettesítették semmivel. Így nem volt húsom a vasárnapi ebédhez, mert ugye a bőségtálból vettem volna ki a mellet, amiből félóra alatt bármit ugye.

Ez szerintem nem egy jó dolog, hiszen hoppon maradtam. A futárnak szóltam be kínomban, hogy: "nincs helyettesítve? Hát akkor mi lesz az ebéd?" Mindegy, megoldottam az ebédet egy lakossági carbonara-utánzattal, velem aztán nem babrálnak ki könnyen. Dehát akkor is.

Itt állok most az 1 kiló leveszöldségemmel, hús nélkül. Mehetek a boltba, amit ugye nem akarok, mert akkor nem rendelnék. Egyébként volt még egy nem helyettesített termék, ez egy liter olaj volt. Hát igen.

Ha a Tescos haverok olvassák ezt, hát írják már meg emailben, hogy miért van ez, szívesen lehozom szó szerint. Azt ne írják, hogy bizonyára nem jelöltem be, hogy helyettesíthető, mert de, igen.

  • 2022.11.24

Szia uram, falu 260 ezer euróért? Érdekel?

Ennyiért Budapesten egy jobb lakást lehet venni.

  • 2022.04.11

Na jó, de mi az a tojás?

Biológiaóra, gyerekek, húsvéti különkiadás.

  • 2022.03.26

Hogyan keressünk elveszett tárgyakat?

Az első és legfontosabb: ne pánikolj!