Mutatjuk, mi öregít igazán!

Mutatjuk, mi öregít igazán!

Igen, az alkohol, a dohányzás, a drogok, a túlsúly, a stressz, az alváshiány és a krónikus betegségek öregítenek a legjobban, meg a rossz smink és a még rosszabb ruházat. Utóbbi kettőre mutatunk példákat, mert harminc felett már nem lehet mindenféle eszetlenségekbe bonyolódni. Előtte se kéne, de akkor még muszáj. 

Túlszedett szemöldök

Minden, ami természetellenesre van az arcon alakítva, öregít, jobb a természetes állapotot támogatni, vagy azt az állapotot renoválgatni. 

Sportcipő nem sportoláshoz

Minden életkorban stílustalan megoldás, és mivel a sportpályán kívül támogatja a csoszogást, még rettenetesen öregít is. 

Mosómedve smink

A körbefeketézett szemnek is van helye az életben, de ott is öregít. A természetesebb megoldások szerencsésebbek, ha nem akarunk a gödör szélébe kétségbeesve kapaszkodó végzet asszonyának tűnni. 

Minden passzol mindennel öltözet

A fiatal hanyagság a fiatal, a túlságosan megtervezett és a dögunalmas alapmegoldást felvonultató szerkók merevek és ezzel öregítenek. 

Elütő szájceruza

Keményíti a vonásokat, természetellenes és ezzel öregít.

Hosszú körmök

Megint csak természetellenes. 

Gumis derék

Igen kényelmes, annyira kényelmes, hogy tényleg nagyon rossz hír, hogy várni kell vele a hetvenedik szülinapig, mert sajnos rettenetesen előnytelen, igénytelen, és reményvesztett külsőt eredményez a sport-, és munkaruházaton és a 70+ korosztályon kívül. 

Fejpánt

Hideg van? Vegyél fel sapkát, könyörgöm. Az se szép, de még mindig a kisebbik rossz. 

Túl sok szoli

A természetellenesen egyenletes, sötét árnyalat ellenkező hatást vált ki, üde fiatalság helyett pont idősebbnek mutatja a szétszolizott arcot. 

Pasztell színek

A többséget sápasztják, fakóbbá teszik, a túl sok pasztell pedig erőtlen, fakó benyomást tesz. 

Minden fekete szerkó

Tévedés, hogy a fekete jól van az úgy, jól áll mindenkinek. Keveseknek áll jól, és minden arcot sötétebbre árnyékol. Arc közelében kerülendő mindörökké. Nagy kár, mert a vagány stílusú fekete szerelések mindent visznek, hát ez van. 

 

  • 2022.11.24

Szia uram, falu 260 ezer euróért? Érdekel?

Ennyiért Budapesten egy jobb lakást lehet venni.

  • 2022.04.11

Na jó, de mi az a tojás?

Biológiaóra, gyerekek, húsvéti különkiadás.

  • 2022.03.26

Hogyan keressünk elveszett tárgyakat?

Az első és legfontosabb: ne pánikolj!