A Lidl újrafelfedezte a kisdobozos bort

A Lidl újrafelfedezte a kisdobozos bort

Tényleg már semmi újdonságot nem tudnak feltalálni. 

Amikor 1999-ben a carrarai kórház menzáján a tálcámra raktam egy pici doboz vino da tavola-t, a fene se gondolta volna, hogy ez húsz évvel később beakad a Lidlinek. Pedig beakadt. 

Az Adega mae néven futó termék a portugál Lidl áruházakban kapható, helyi termelők borából készül. Ugyanott kapható vegán bor is, bármit is jelentsen ez.

A termék nem annyira eszelős, mint ahogy kinéz, leszámítva, hogy a kisebb kiszerelés több szemetet jelent, de ez lehetővé teszi a borfogyasztást olyan helyeken is, mint az előbb említett menza, ahol a töltögetés mérsékelten életszerű, és azért isznak bort, mert étkezéshez bort isznak.

Saude!

 

 

 

 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.04.22

Ha komolyan gondolod és egy szakácskönyvet akarsz: az Ezüst Kanál

Úgy 20 éve vettem a sajátom, a Váncsák mellett ez az egyik olyan szakácskönyvem a közel százdarabos gyűjteményben, amit tényleg használok, most egy barátnőm és szuperolvasónk megvette az angol kiadást, és ennél többet nem is tehetett volna a konyhájáért.

  • 2022.04.21

Mutass jó olcsó terméket: Tescós spagettik

Sorozatunkban jó ár és érték arányú termékeket vadászunk. Márkásat, sajátmárkásat, ami akad. Nem akciós termékek, hanem amennyire az infláció és az árufluktuáció engedi, állandóan készleten lévő, állandó áras termékek.