Csoda három alapanyagból: habkönnyű túrótorta

Csoda három alapanyagból: habkönnyű túrótorta

Új sorozatot indítunk, három vagy négy, rendkívül könnyen beszerezhető, esetileg csak tartós alapanyagból készülő receptekkel. A sót nem számoljuk, ennyi a könnyítés.

  • 500 g túró krumplinyomón kétszer átnyomva, vagy kézzel egyenletesre pépesítve
  • 4 db tojás
  • 15 dkg cukor

A sütőt előmelegítem 180 fokra. A cukrot habosra keverem a tojássárgájákkal, simára keverem a túróval, sózom. A tojásfehérjéket kemény habbá verem, beleforgatom a túrós maszába. 

Egy tapadásmentes formába öntöm és 30 percig sütöm, a formában hagyom kihűlni. 

Magában is jó, köríthető friss gyümölcsökkel, fagylalttal.

  • 2021.03.06

Tartalmas egytálételek tíz perc munkával

Van pár variálható alaprecept, amelyek sokat segíthetnek az egész családdal otthon dolgozó láthatatlan munkásoknak. A receptek máskor is jól jönnek, és egyiket sem tart tovább tíz percnél összedobni, utána pedig elvan az a sütőben, vagy a gázon.

  • 2021.03.05

Tízperces fogások, ha már teljesen kikészültél

Gyorsan elkészül, tartós alapanyagokból, ügyetlenek is össze tudják rakni, ráadásul finom, 10 menüsor, nagyon legfeljebb tíz perc munkát igénylő fogásokkal, a közeljövőben nagy szükség lesz rájuk. A fogások tematikus menükbe rendezve.:

  • 2021.03.03

Így lesz csinos az amerikai palacsintád

Az amerikait kicsit máshogy kell sütni, mint a másikat, mert a tésztája vastagabb, merevebb. Mutatjuk, hogyan van az a máshogy.