Desszert sütés nélkül, három alapanyagból

Desszert sütés nélkül, három alapanyagból

Ez tényleg az egyperces kategória, jól megválasztott alapanyagokkal mégis fantasztikusan finom tud lenni. 

  • joghurtsajt, elkészítési útmutató lent
  • juharszirup, datolyaszirup, vagy karakteres méz, pl. narancsvirág, gesztenye
  • durvára tört, karakteres és finom olajos mag, pl. piemonti mogyoró, pisztácia, fenyőmag

Egy evőkanállal egy kis tálba kanalazok a joghurtsajtból, megszórom a durvára tört maggal és meglocsolom a mézzel. 

  • 2021.03.03

Így lesz csinos az amerikai palacsintád

Az amerikait kicsit máshogy kell sütni, mint a másikat, mert a tésztája vastagabb, merevebb. Mutatjuk, hogyan van az a máshogy. 

  • 2021.03.02

A paplanos rántott hús titka

Egy jó rántott hús bundája gyönyörűen elemelkedik a hústól, de miért? És hogyan? 

  • 2021.03.01

Paprikás krumpi laskagombával

Annyi mindennel fel lehet dobni a paprikás krumplit, és a pirított gomba még a kolbászt is magasan veri.