Gerinc kicsontozása és a hús hártyázása

Gerinc kicsontozása és a hús hártyázása

Néha beesik az ajtón egy egész őz-, szarvas-, netán vaddisznógerinc, és pont nincs otthon egy hentes, aki segítene leválasztani a húst a csontról. Nem kell megijedni, a videó segítségével ti is meg tudjátok csinálni, legfeljebb első kicsit rongyos lesz, ami normális. Nem akarok senkit kiábrándítani, de rongyos lesz az ötvenedik is.

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.04.22

Ha komolyan gondolod és egy szakácskönyvet akarsz: az Ezüst Kanál

Úgy 20 éve vettem a sajátom, a Váncsák mellett ez az egyik olyan szakácskönyvem a közel százdarabos gyűjteményben, amit tényleg használok, most egy barátnőm és szuperolvasónk megvette az angol kiadást, és ennél többet nem is tehetett volna a konyhájáért.

  • 2022.04.21

Mutass jó olcsó terméket: Tescós spagettik

Sorozatunkban jó ár és érték arányú termékeket vadászunk. Márkásat, sajátmárkásat, ami akad. Nem akciós termékek, hanem amennyire az infláció és az árufluktuáció engedi, állandóan készleten lévő, állandó áras termékek.