A legtöbb esetben konyhakész filék bőre is igénytelenül, pikkelyesen van hagyva, ezért ezt kénytelenek vagyunk mi leszedni. Muszáj leszedni, a pikkely nem való ételbe. Nem nehéz munka, cserébe jó koszos, ezért szabadtéren, vagy ha nincs szabadtér, a fürdőkádban érdemes megküzdeni vele, hacsak nem akarunk még jövőre is pikkelyeket találni a konyhaplafonon. Esetleg a videón látható lenejlonozás is segíthet.
Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.
Úgy 20 éve vettem a sajátom, a Váncsák mellett ez az egyik olyan szakácskönyvem a közel százdarabos gyűjteményben, amit tényleg használok, most egy barátnőm és szuperolvasónk megvette az angol kiadást, és ennél többet nem is tehetett volna a konyhájáért.
Sorozatunkban jó ár és érték arányú termékeket vadászunk. Márkásat, sajátmárkásat, ami akad. Nem akciós termékek, hanem amennyire az infláció és az árufluktuáció engedi, állandóan készleten lévő, állandó áras termékek.
© 2024 Minden jog fenntartva. | Impresszum | Médiaajánlat | Adatkezelés