Így készül a százezer forintos hús

Így készül a százezer forintos hús

Pontról-pontra, percről-percre követhetitek egy kobe hátszín elkészítését. A kobe a wagyu szarvasmarha eredetvédett változata, kizárólag Japán, Hyoto tartományban tenyésztett, nevelt és a szövetség standardjának megfelelő húst lehet így nevezni, a kobe marhák húsa különösen gazdagon márványozott.

Így néz ki egy wagyu:

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.04.22

Ha komolyan gondolod és egy szakácskönyvet akarsz: az Ezüst Kanál

Úgy 20 éve vettem a sajátom, a Váncsák mellett ez az egyik olyan szakácskönyvem a közel százdarabos gyűjteményben, amit tényleg használok, most egy barátnőm és szuperolvasónk megvette az angol kiadást, és ennél többet nem is tehetett volna a konyhájáért.

  • 2022.04.21

Mutass jó olcsó terméket: Tescós spagettik

Sorozatunkban jó ár és érték arányú termékeket vadászunk. Márkásat, sajátmárkásat, ami akad. Nem akciós termékek, hanem amennyire az infláció és az árufluktuáció engedi, állandóan készleten lévő, állandó áras termékek.