- Címkék:
- Japán
- rongyrázás
- wagyu
- kobe
- steak
Így néz ki egy wagyu:

Pontról-pontra, percről-percre követhetitek egy kobe hátszín elkészítését. A kobe a wagyu szarvasmarha eredetvédett változata, kizárólag Japán, Hyoto tartományban tenyésztett, nevelt és a szövetség standardjának megfelelő húst lehet így nevezni, a kobe marhák húsa különösen gazdagon márványozott.
Így néz ki egy wagyu:
Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.
Úgy 20 éve vettem a sajátom, a Váncsák mellett ez az egyik olyan szakácskönyvem a közel százdarabos gyűjteményben, amit tényleg használok, most egy barátnőm és szuperolvasónk megvette az angol kiadást, és ennél többet nem is tehetett volna a konyhájáért.
Sorozatunkban jó ár és érték arányú termékeket vadászunk. Márkásat, sajátmárkásat, ami akad. Nem akciós termékek, hanem amennyire az infláció és az árufluktuáció engedi, állandóan készleten lévő, állandó áras termékek.
© 2023 Minden jog fenntartva. | Impresszum | Médiaajánlat | Adatkezelés