Miből jó a rántott hús? 1. csirkecomb filé

Miből jó a rántott hús? 1. csirkecomb filé

A rántott hússal nem viccelünk, ezért sorba vesszük, miből tudjátok a legjobbra, és a legnagyobb biztonsággal elkészíteni. Az egyik legjobb rántanivaló alapanyaghoz meg kell tanulni csirkecombot filézni, ami nem akkora szám, mint amilyen menő kimondani.

 

A rántanivaló jó esetben egy szaftos, kissé zsíros alapanyag, ami csirke esetében a comb. A comb hiába fantasztikus, sajnos van benne csont, ami nem fantasztikus, cserébe kevés gyakorlással bárki ki tudja szedni a helyéről. Így kell.:

 

 

  • 2020.12.03

Miért nem eszünk gyümölcsöt desszertnek?

Tulajdonképpen mindegy ki miért nem, csak gondoltam szólok, van ez a lehetőség, éljetek vele, főleg a nagy hajtásban jó szolgálatot tesz néhány pikánsabb ízű gyümölcs kicsumázva, felszeletelve, étkezés után, bejgli helyett. 

  • 2020.12.02

Csodadesszert főzés nélkül: kávé, datolya, joghurt

Ismét egy ünnepi, mégis nevetségesen egyszerűen elkészíthető, ráadásul tápláló, minőségi desszert.

  • 2020.12.02

Hogyan rakjak össze egy sajttálat?

Tejfölországban nem nagyon megy ez a sajttál-téma, pedig érdemes ismerkedni, pláne ünnepek alatt sok terhet levesz a láthatatlan munkás válláról, ha desszertnek elég készen vásárolt sajtokat szeletelni és gusztán adjusztálni. Sajtszerető családban nagy sikere lesz.