Miből jó a rántott hús? 1. csirkecomb filé

Miből jó a rántott hús? 1. csirkecomb filé

A rántott hússal nem viccelünk, ezért sorba vesszük, miből tudjátok a legjobbra, és a legnagyobb biztonsággal elkészíteni. Az egyik legjobb rántanivaló alapanyaghoz meg kell tanulni csirkecombot filézni, ami nem akkora szám, mint amilyen menő kimondani.

 

A rántanivaló jó esetben egy szaftos, kissé zsíros alapanyag, ami csirke esetében a comb. A comb hiába fantasztikus, sajnos van benne csont, ami nem fantasztikus, cserébe kevés gyakorlással bárki ki tudja szedni a helyéről. Így kell.:

 

 

  • 2020.07.06

Így kell paradicsomot hámozni

Lecsóba, pürébe, lébe is egyszerűbb feldolgozni a paradicsomot, ha előtte meghámozzuk, ráadásul pár perces, egyszerű műveletről van szó. 

  • 2020.07.06

Vegyétek meg a ronda zöldséget!

Érdemes körülnézni a piacon, a zöldségesnél, vajon rejteget e másnapos zöldségeket, mert lecsónak, befőzni, jó' van az úgy, a szépet meg vigye csak haza az úri közönség.

  • 2020.07.05

Gyümölcsös édességek sütés helyett

Nyáron a meleg miatt kevésbé van kedvünk a sütővel vacakolni, ráadásul ilyenkor érnek a gyümölcsök, így eléggé adja magát, hogy ezekből készítsünk gyors desszerteket. Télen pedig elővesszük a szilvás hájas tésztát.