Mutatjuk mit érdemes venni a héten a hiperekben!

Mutatjuk mit érdemes venni a héten a hiperekben!

A képeken, vagy a szövegben a dátumot mindig ellenőrizzétek, rovatunkban időszakos akciós újságokat szemlézünk, a jóáras cuccok felhasználására pedig adunk még jobb tippeket, de ezek az akciók hamar lejárnak. Ezen a héten trágya, farhát, junk food, csili, tudunk élni!

Tesco 05 20-26
 

Érett és csomagolt trágyáért ez nem rossz ár, és egy kisebb kertet pár zsákkal gyönyörűen fel lehet turbózni vele. Nem kell megijedni, az érett marhatrágya nem büdös, kellemes morzsa, a földbe forgatva, vagy ráterítve is használható, akár már elvetett növények köré is. 

Természetesen lédig, vagy egyéb, kissé komplikáltabb logisztikájú komposzt és érett trágya ennél sokkal olcsóbb, itt a poén a kis kiszerelés és a tiszta, szép autóban szállíthatóság és az ahhoz képes jó ár. A komposztról, érett trágyáról itt írtunk. 

Aldi 05 20-26

Volt már kacsa farhát, de ha egyszer megéri. A zsíros részből töpörtyűt, a többiből a kedvenc levesem kell főzni, recept itt.

Auchan 05 20-26

Annak, aki szereti. 

Penny Market 05 20-26

Különösebben nem olcsó, szezonja sincs, ám megkívántam egy kis popperst, így készül.

 

 

 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.04.29

Hogyan mossam ki a csomózott kötőféket?

Ha olyan ostoba, vagy olyan kiváló ízlésű vagy, mint én, és a sötét színű lovadra világos csomózottat használsz, egy napon ott állsz egy nagyon undorító csomó kötéllel, amin a mosógép nem segít. Valami más igen. 

  • 2022.03.29

Mutatjuk, hogyan vigyázz a szendvicssütődre!

Aki folyatta már be a sajtot a szendvicsütő kis rovátkái közé, tudja miről beszélek. A megoldás arcpirítón egyszerű.