Tudod hogyan kell megfőzni a virslit? Sehogy!

Tudod hogyan kell megfőzni a virslit? Sehogy!

A virsli hőkezelt termék, ezért elég fogyasztás előtt megmelegíteni. A művelet úgy tűnik annyira azért nem egyszerű, mert sokan túltolják. 

A lényeges pontok:

  • forró, de nem forrásban lévő víz (éppen gyöngyözés körüli pillanat, 90 C fok körüli hőmérséklet)
  • fedő nélkül
  • 3-5 perc
  • ha műbeles a virsli, a műbelet el kell távolítani főzés előtt

A megadott időnél tovább főzött virsli állaga romlik és a bőrös virsli, amelyen viszont rajta kell hagyni a belet, szétrepedhet.

Bónusz, ecetes virsli, amihez még melegíteni se kell a virslit.:

  • 2021.03.05

Tízperces fogások, ha már teljesen kikészültél

Gyorsan elkészül, tartós alapanyagokból, ügyetlenek is össze tudják rakni, ráadásul finom, 10 menüsor, nagyon legfeljebb tíz perc munkát igénylő fogásokkal, a közeljövőben nagy szükség lesz rájuk. A fogások tematikus menükbe rendezve.:

  • 2021.03.03

Így lesz csinos az amerikai palacsintád

Az amerikait kicsit máshogy kell sütni, mint a másikat, mert a tésztája vastagabb, merevebb. Mutatjuk, hogyan van az a máshogy. 

  • 2021.03.02

A paplanos rántott hús titka

Egy jó rántott hús bundája gyönyörűen elemelkedik a hústól, de miért? És hogyan?