Mutatjuk, mit érdemes venni a héten a hiperekben!

Mutatjuk, mit érdemes venni a héten a hiperekben!

A képeken, vagy a szövegben a dátumot mindig ellenőrizzétek, rovatunkban időszakos akciós újságokat szemlézünk, a jóáras cuccok felhasználására pedig adunk még jobb tippeket, de ezek az akciók hamar lejárnak.

Tesco 04 29-05 05

Kacsaaprólék, amiből a kedvenc levesem tökéletes is lesz, a levesre a link itt is van. A kacsát levesfőzés előtt érdemes lezsírozni, lebőrözni és az így kapott testhájat, bőrős hájat kisütni töpörtyűnek. 

 
Lidl 05 03-tól mindkét termék

A provolone fantasztikus és ez egy nagyon jó ár, azt sajnálom hogy nem derül ki dolce, vagy piccante az a provolone, hanem aromatic, hát az mi a sztszr komolyan ilyenkor meghal bennem minimum tíz Denominazione di Origine Protetta kiscica, na mindegy, ha az van ráírva végül a kis piros szalagon hogy piccante, akkor ez itt egy csoda.

Kár, hogy vékony szeletben adják, mert serpenyőben éppencsak megolvasztott vaskos szeletként a legfinomabb, de nyersen élménysajtnak, sajttálra is tökéletes.

Sajttálat így kell összeállítani

 

Megint egy Lidl, egy másik drága termék, jó áron, mert az arborio 1000 Ft/kg körül szokott lenni. Azt a Lidl kicsit elírta, hogy hosszúszemű, mert az arborio kerekszemű, konkrétan egy teljesen más alfaja rizsnek, mindegy, a lényeg, hogy ez megéri annak, aki rá van kattanva a rizottóra és a tejberizsre, mert előbbibe más nem jó, utóbbiba is sokkal jobb a kerekszemű rizs. Nettó köretnek szánt főtt rizsának nem az igazi.

Hát tűnhet úgy, hogy Lidl tolja nekünk a cuccot, de nem, csak sittes, tényleg legócskább párizsi árban lesz náluk mortadella, nekem nagyon elírás-gyanús, mert a meghirdetetthez képest majdnem tízszeres áron szokott lenni a termék, de a weboldalon és az újságban is így írják, hát lelkük rajta, nekem oké. Azt azért vegyük észre, hogy majdnem egykilós kiszerelésről van szó, na de akkor is.:

 

 

Aldi 05 02-től

Ez azért menő.:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.07.29

Egy nagymama házirendje, amivel nálad is rend lesz

Tiszta udvar, rendes ház, de rendes lakás, boldog otthon!

  • 2022.04.29

Hogyan mossam ki a csomózott kötőféket?

Ha olyan ostoba, vagy olyan kiváló ízlésű vagy, mint én, és a sötét színű lovadra világos csomózottat használsz, egy napon ott állsz egy nagyon undorító csomó kötéllel, amin a mosógép nem segít. Valami más igen.