Mutatjuk mi olcsó a héten a hiperekben!

Mutatjuk mi olcsó a héten a hiperekben!

A képeken, vagy a szövegben a dátumot mindig ellenőrizzétek, rovatunkban időszakos akciós újságokat szemlézünk, a jóáras cuccok felhasználására pedig adunk még jobb tippeket, de ezek az akciók hamar lejárnak. 

Tesco 05 27-06 02

Nagyon para, hogyan jön ki ennyiből és milyen az a csirkecomb, attól még ennyibe kerül. Aranyosak, adnak tippet is hozzá. 

A csirkecomb elég sokoldalú, filézve kirántani talán a csúcs. Így tudod kifilézni egy pillanat alatt. A kirántásról pedig itt írtunk. A csirkecomb ezeken kívül még jó alapanyag paprikás csirkéhez is. 

Lidl 05 27-06 02

Korrekt reggeli 199 Forintból. Szimpatikus. 

 

 

Majdnem féláron a Sriracha. És mire jó a Sriracha? Jó ha van otthon, sőt, az alapkamra része, mert levesekbe, tésztákra, főzelékekre, kencékre, salátákra kiváló csípős szósz. Például a kedvenc levesembe is illik, vagy erre gyors és gusztusos szardíniás szendvicsre. 

Penny Market 05 27-06 02

Az egy nagyon jó ár rozslisztre, és fantasztikus kenyeret tudtok belőle sütni, itt a recept. 

 

 

 

 

 

 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.07.29

Egy nagymama házirendje, amivel nálad is rend lesz

Tiszta udvar, rendes ház, de rendes lakás, boldog otthon!

  • 2022.04.29

Hogyan mossam ki a csomózott kötőféket?

Ha olyan ostoba, vagy olyan kiváló ízlésű vagy, mint én, és a sötét színű lovadra világos csomózottat használsz, egy napon ott állsz egy nagyon undorító csomó kötéllel, amin a mosógép nem segít. Valami más igen.