Mutatjuk, mit érdemes venni a hiperekben a héten!

Mutatjuk, mit érdemes venni a hiperekben a héten!

A képeken a dátumot mindig ellenőrizzétek, rovatunkban időszakos akciós újságokat szemlézünk, a jóáras cuccok felhasználására pedig adunk még jobb tippeket, de ezek az akciók hamar lejárnak.

Auchan 04 22-04 28

Bár a Häagen Dazs jégkrémek magukban is megállnak, a képen látható sós karamellás különösen jó, de akár kiegészítőnek is használhatjuk házilag készített desszertjeink mellé, például egy sörös csokisüti, vagy brownie mellé. Receptek a linkeken.

Lidl 04 22-04 28

Férfi atlétatrikó, mert menő női viselet, itt részleteztük pontosan miért és hogyan kell viselni. 

Lidl 04 26-tól

Nem sokkal olcsóbban a piaci árnál, mégis olcsóbban a Punk IPA, a sörforradalom klasszikusa. Nem kéne elfőzni, nagyon nem az a kategória, és ivósörnek sem mondanám, mert annak meg túl összetett az élmény amit a szent komló ad fogyasztás közben. 

Penny Market 04 22-04 28

Kínai kelnek ez egész jó ár és ha többet vesztek, lehet belőle készíteni jó sok kimcsit, ami jót tesz a közelgő tavaszi fáradtág ellen. Kimcsi recept itt. 

Tesco 04 22-04 28

Még mindig a mosószer a buli, mint a múlt héten.

Aldi 04 22-04 28

Ha tényleg érett, akkor jó az ár. Úgy lehet megállapítani az érettséget, hogy a csúcsosabb végét picit megnyomva ha enged finoman, akkor jó. Ha kemény, akkor éretlen, ha löttyedt, akkor már barna.

Nem a legkörnyezettudatosabb élelmiszer, mert a világ végéről érkezik, attól még például ezzel a szardíniás krémmel nagyon finom, de simán rozskenyérrel, sóval is az.:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.07.29

Egy nagymama házirendje, amivel nálad is rend lesz

Tiszta udvar, rendes ház, de rendes lakás, boldog otthon!

  • 2022.04.29

Hogyan mossam ki a csomózott kötőféket?

Ha olyan ostoba, vagy olyan kiváló ízlésű vagy, mint én, és a sötét színű lovadra világos csomózottat használsz, egy napon ott állsz egy nagyon undorító csomó kötéllel, amin a mosógép nem segít. Valami más igen.