Szexi Valentin-napi reggelik

Szexi Valentin-napi reggelik

Aki nem akarja túlbonyolítani ezt az ünnepet, de valamit mégis kéne, hát készítsen egy finom reggelit, az haspók nemzetünk többségének örömet jelent.

 

 

Pazar: francia bundás kenyér 

Profi: croissant

Cuki: házi nosztalgiakifli pl. simán csak vajjal tálalva

Mentes és nagyon gyors: kókuszos zabpuding gyümölccsel
 

Gluténmentes zabpehelylisztet kell annyi kókusztejjel kikeverni, hogy pudingsűrűségű legyen. Ízlés szerint édesítem, és mehet is a pohárba tetszőleges gyümölccsel és fűszerrel, a képen fahéjat kapott.

Gyors és kiegyensúlyozott: sajttál gyümölcsökkel

 

 

  • 2021.02.27

Itt a tavasz, a tojásos nokedli ideje!

A tavasz kötelező kelléke a tojásos nokedli salátával. Mivel saláta már egész évben van, akár ezeken a kora tavaszi, napsütéses napokon is elkészíthetjük ezt a kedves komfortételt. 

  • 2021.02.26

Hóvégi menük: olcsó, takarékos és gazdaságos

Itt a hónap és a tél vége is, így menüsorozatunk utolsó téli számában spórolós menüket állítottunk össze. A hentest nem nagyon kell miatta zaklatni, és a rengeteg zöldség nem csak a pénztárcánkat kíméli, de a szervezetünknek is jót tesz így tél végén.

  • 2021.02.25

Proli aki párizsit eszik?

Járjuk körbe a kérdést komolyan, mert a helyesírást se azért őrizgetjük, mert elment az eszünk, hanem különben nem értenénk meg mit akar a másik. Így van ez a nyelvvel is, ha valaki helytelenül használ egy kifejezést, azt félreértik, vagy hülyének nézik. Ez állatok között a tévesen kommunikáló egyed életébe kerülhet, úgyhogy több komolyságot.