Szexi Valentin-napi reggelik

Szexi Valentin-napi reggelik

Aki nem akarja túlbonyolítani ezt az ünnepet, de valamit mégis kéne, hát készítsen egy finom reggelit, az haspók nemzetünk többségének örömet jelent.

 

 

Pazar: francia bundás kenyér 

Profi: croissant

Cuki: házi nosztalgiakifli pl. simán csak vajjal tálalva

Mentes és nagyon gyors: kókuszos zabpuding gyümölccsel
 

Gluténmentes zabpehelylisztet kell annyi kókusztejjel kikeverni, hogy pudingsűrűségű legyen. Ízlés szerint édesítem, és mehet is a pohárba tetszőleges gyümölccsel és fűszerrel, a képen fahéjat kapott.

Gyors és kiegyensúlyozott: sajttál gyümölcsökkel

 

 

  • 2022.04.22

Ha komolyan gondolod és egy szakácskönyvet akarsz: az Ezüst Kanál

Úgy 20 éve vettem a sajátom, a Váncsák mellett ez az egyik olyan szakácskönyvem a közel százdarabos gyűjteményben, amit tényleg használok, most egy barátnőm és szuperolvasónk megvette az angol kiadást, és ennél többet nem is tehetett volna a konyhájáért.

  • 2022.04.21

Mutass jó olcsó terméket: Tescós spagettik

Sorozatunkban jó ár és érték arányú termékeket vadászunk. Márkásat, sajátmárkásat, ami akad. Nem akciós termékek, hanem amennyire az infláció és az árufluktuáció engedi, állandóan készleten lévő, állandó áras termékek.

  • 2022.04.06

Nem tudok és nem akarok főzni 9.: szardíniakonzerv

Sorozatunkban sorra vesszük a teljesen fogalmatlanok, és a konyhai műveletektől irtózók számára szükséges ismereteket. Tojásfőzés, rántotta, tükörtojás, tészta szósszal, virslifőzés és hasonló magasságokra számíthattok.