Mutatjuk mit érdemes venni a hiperekben a héten!

Mutatjuk mit érdemes venni a hiperekben a héten!

A képeken, vagy a szövegben a dátumot mindig ellenőrizzétek, rovatunkban időszakos akciós újságokat szemlézünk, a jóáras cuccok felhasználására pedig adunk még jobb tippeket, de ezek az akciók hamar lejárnak.

Tesco 06 17-06 23

A szokásosnál picit olcsóbb a sertésmáj, amit hajlamosak vagyunk alulbecsülni, de nem kell. Májkrémnek és resztelt májnak is tökéletes alapanyag. Itt pedig arról olvashattok hogyan lesz szaftos a máj. 

 
Spar 06 17-06 23

Négyliteresért az egy jó ár, és jönnek a savanyúságok, amelyeket nagy üvegekben gazdaságosabban lehet elkészíteni, tárolni. Szárítmányokat is ezekbe a nagy üvegekbe szoktam tömködni. 

Befőzésről mindent itt találsz, ezen a linken pedig a napi egy befőtt sorozatunk tudod követni, ahol napról-napra megyünk végig a szezonális befőznivalókon. 

Aldi 06 17-06 23

Az a GTI törülköző nem rossz. 

Kiemelkedően nem olcsó szószok, de ez legalább jó ár értük, bár jobban jársz ha magad készítesz ketchupot, vagy BBQ szószt

 

 

 

 

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.07.29

Egy nagymama házirendje, amivel nálad is rend lesz

Tiszta udvar, rendes ház, de rendes lakás, boldog otthon!

  • 2022.04.29

Hogyan mossam ki a csomózott kötőféket?

Ha olyan ostoba, vagy olyan kiváló ízlésű vagy, mint én, és a sötét színű lovadra világos csomózottat használsz, egy napon ott állsz egy nagyon undorító csomó kötéllel, amin a mosógép nem segít. Valami más igen.