Szuper edényalátét faipari hulladékból

Szuper edényalátét faipari hulladékból

Nagyszerű ajándéknak is beillik ez a maradék pultlapból készített edényalátét.

Hozzávalók
  • táblásított faanyag maradék (3-4 cm vastag, kb 25x25 centis négyzetre vágva)
  • vágódeszka olaj

A képen látható darab homokszóratva is lett, ez elmaradhat, és akkor tényleg semmi dolog sincs, mint levágatni a maradékból a darabot és leolajozni egy ronggyal. 

A homokszórás ad neki egy kellemes ódon hangulatot, homokszóró vállalkozás minden városban akad, egy ekkora fadarabot olcsón megszórnak. 

Még szépségek faipari hulladékból: 

És még: 

És még egy másik edényalátét:

 

  • 2021.02.25

Súlyozott takaró 2000 Forintból

Bár a súlyozott takarók hatása egyelőre nem igazolt, egyre több termék található a piacon és nem éppen olcsók, ezért nekiálltunk házilag. 

  • 2021.02.17

Ajtók felújításának és cseréjének költségei

Pár millió forint mire elég, ha az építőiparban akarjuk elkölteni? Talán elsőre nem mindenki van tisztában kapásból az építőipari alapanyag-, és munkaköltségekkel, ezért végigveszünk pár, a Magyar Közlönyben megjelent 518/2020.(XI.25.) A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló kormányrendeletbe beleférő és nagy népszerűségre számot tartó projektet. A végén a kisebb tételekből összeáll a lakásunkra nagyjából jól elköltött 6 millió.

  • 2021.02.13

Hogyan újítsam fel a fürdőszobát egymillióból?

Pár millió forint mire elég, ha az építőiparban akarjuk elkölteni? Talán elsőre nem mindenki van tisztában kapásból az építőipari alapanyag-, és munkaköltségekkel, ezért végigveszünk pár, a Magyar Közlönyben megjelent 518/2020.(XI.25.) A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló kormányrendeletbe beleférő és nagy népszerűségre számot tartó projektet.