Ehető és megfizethető készételek: Vegeta adalékmentes fűszerkeverékek

Ehető és megfizethető készételek: Vegeta adalékmentes fűszerkeverékek

Sorozatunkban készételeket tesztelünk, hogy nektek ne kelljen. Ezek nem feltétlenül tökéletesek, és előre tudjuk, mindent, M-I-N-D-E-T ki tudod hozni otthon olcsóbban, és jobban, de az életke egyszerűen nem mindig olyan egyszerű.

Sorozatunk többi része itt.

Miért menő?
  • Nincsenek benne ízfokozók, színezékek, aromák.
  • Elfogadható keverékek, bár azt még mindig nem értjük, hogy a nagyipar miért önt össze egy tucatnyi fűszert koncepciótlanul, amikor elég lenne lekoppintani több évszázada működőképes kis-, és nagytérségi fűszerkeverékeket, amik zsenik, és csodálatosak, és még a felhasználási területeik is bejáródtak, na mindegy, ezek a közízlésnek meg fognak felelni, jóu fűszeresek.

Miért nem menő?

  • Így, hogy sóval vannak felütve, nagyon drágák.

Magad pedig így tudsz fűszerkeveréket készíteni, könnyen megy!

  • 2022.11.03

4 dolog, aminek a konyhapulton a helye

Néhány dolog a praktikum és a rendmánia metszéspontjában.

  • 2022.04.22

Ha komolyan gondolod és egy szakácskönyvet akarsz: az Ezüst Kanál

Úgy 20 éve vettem a sajátom, a Váncsák mellett ez az egyik olyan szakácskönyvem a közel százdarabos gyűjteményben, amit tényleg használok, most egy barátnőm és szuperolvasónk megvette az angol kiadást, és ennél többet nem is tehetett volna a konyhájáért.

  • 2022.04.21

Mutass jó olcsó terméket: Tescós spagettik

Sorozatunkban jó ár és érték arányú termékeket vadászunk. Márkásat, sajátmárkásat, ami akad. Nem akciós termékek, hanem amennyire az infláció és az árufluktuáció engedi, állandóan készleten lévő, állandó áras termékek.